In vstopili smo v novo leto. Ki nekako vsakemu predstavlja »letos pa res«. Veliko je ostalo nedokončanega iz leta 2018. In veliko je grenkega priokusa. Za nasmehi se skrivajo obrazi, ki so polni stisk in tegob. Dali so si cilje in vedno že sedaj da jih ne bodo izpolnili. Pogleda jim še vedno ostaja na suhih delih potice, ki so ostali v omari in ne vedo kaj bi z njim. 

Kaj če ta negativni začetek spremenimo v pozitivnega? Mogoče, da nismo tako kritični do sebe. In se preprosto odločimo, da bomo srečni. Da se pričnemo zavedati, da so najboljše stvari zastonj. Glejte z nasmehom boste krepili obrazne mišice. Postali boste sijoči in v vaših očeh bodo iskrice. S tem pa boste še nekomu polepšali dan, ko mu ga boste poklonili.

Objem. Objemite sebe in razvajajte svoje telo. Privoščite si sproščujočo kopel. In poleg ponavljajte afirmacijo: CENIM SE IN SPOŠTUJEM. MOJE TELO JE POLNO ŽIVLJENJA. Ponavljajte si to 21 dni in presenečeni boste nad rezultatom. 

Voda je vir življenja. In prebudi telo in duha. Vsak dan po osem kozarcev te prozorne tekočine in počutje bo boljše. Koža pa mehka in sijoča. 

Finance vas zanimajo? Ja seveda sedaj boste rekli, ampak od nečesa moram živeti. Logično je, da morate. Ampak glejte, posledično, ko se boste počutili dobro v svojem telesu se bodo v vas rodile nove ideje. Lahko takšne, ki sploh niste vedeli, da obstajajo. Kajti, ko boste srečni in zadovoljni v svojem telesu, boste lahko tudi delali. In posledično boste uspešni. Nekako vam bodo rešitve ob problemih pojavljale same. Kajti vse skupaj je povezano z vašim umom. In telesne celice so povezane z občutki in občutki potem ustvarjajo vašo realnost. In ponovno smo pri sreči. Vse je kot neki utečeni krog, ampak pri krogu je pomembno kako ga začnemo. 

Se pravi naj bo leto 2019 odločitev, da bomo poskrbeli za svojo srečo. Da bomo sebe postavili na prvo mesto. To ni egoistično ampak če bomo poskrbeli za sebe ,bomo potem lahko tudi za druge. Glejte ne primerjajte svojega življenja z življenjem drugih. Kajti tudi med soncem in luno ni primerjave vsak zasije ob svojem času. In vsak in drugačno vlogo. 

In za konec po prebranem še gledate tako kritično v kos posušene potice ki vam je ostal v omari?