Preberite si odgovor, ki ste si ga izbrali. In ne pozabite: če potrebujete vpogled v prihodnost nas lahko pokličete ali nam pošljete sms in vprašate. Zato vam ponujam na izbiro vedeževanje po telefonu ali pa sms vedeževanje. Kliknite na eno izmed možnosti in pokličite ali pošljite sms.

Vaš vikend, če ste izbrali sliko 1

Vaš vikend bo pozitiven, povezovalen, lahko se boste šli kako druženje ali kak piknik. Všeč vam bo predvsem to, ker se bodo drugi ljudje ta vukend strinjali z vami kot že dolgo ne. pričakujete lahko tudi veliko tistega kar vam veliko pomeni. Seveda boste občutili tudi neke ovire, ki pa bodo posledica tega, ker morda že dlje časa niste raztegnili vseh mišic, ki jih poznate, tudi mentalnih.

Preberite več o tematiki vedeževanje po telefonu

Vaš vikend, če ste izbrali sliko 2

Ta vikend se boste nekomu ponudili, z nekom želeli nekaj imeti, ne boste pa sigurni v to ali je ta smer za vas dobr ali ne. Zato boste precej zadržani in precej počasni. A nič zato. Če vam ne bo uspelo navezati kontaktov se boste sami pozabavali in poskrbeli, da vam bo vikend tako lai drugače pisan na dušo.

Preberite si še letni horoskop 2019

Vaš vikend, če ste izbrali sliko 3

Ključ tega vikenda bo delo, sodelovanje z drugimi in veselje v realizaciji. To se sedaj sliši zelo lepo. A v praksi bo to lahko pomenilo, da boste ta vikend delavni, da bo bolj malo časa za neko zabavanje in da boste potem skozi delo prišli do rezultatov in zadovoljstva. Ne boste se slabo počutili. Drugi vas bodo ta vikend pohvalili in to je tudi nekaj vredno :)))

Vaš vikend, če ste izbrali sliko 4

Vaše misli bodo ta vikend švigale sem ter tja, želeli si boste nečesa noega, razmišljali boste o vsemu živemu. Boste tudi delali korake naprej? niti ne. Vse bo neko filozofiranje, ki bo lahko šele potem v naslednjih dneh postala neka resničnost. Ta vikend se boste lahko z nekom dol vsedli in predebatirali kaj je pred vami, kaj bi lahko počeli, vsi boste zelo pametni, torej veliko teorije, prakse pa nobene.