Preberite si odgovor, ki ste si ga izbrali. In ne pozabite: če potrebujete vpogled v prihodnost nas lahko pokličete ali nam pošljete sms in vprašate. Zato vam ponujam na izbiro vedeževanje po telefonu ali pa sms vedeževanje. Kliknite na eno izmed možnosti in pokličite ali pošljite sms.

Vaš vikend, če ste izbrali sliko 1

Vikend bo za vas precej naporen, pol nekih spletk, pričakovanj, po drugi strani pa poln pretiravanj. Privoščili si boste nekaj takega kar si ponavadi ne ali pa boste pretirano jedli ali pretirano bili intimni s kom. Nekaj od tega. Zakaj boste to počeli se sprašujete? Ker boste potrebovali neke ekstra impulze, ki vam bodo nekako dali vedeti, da ste še živi.

Preberite več o tematiki vedeževanje po telefonu

Vaš vikend, če ste izbrali sliko 2

Vaš vikend bo počasen, zasanjan, veliko boste počivali in veliko vaših idej bo čakalo na realizacijo. Vam se enostavno ne bo dalo početi ničesar takega kar bo od vas zahtevalo veliko živcev. Nekateri boste meditirali, nekateri brali knjigo, spet drugi si pogledali kak film po tv ali pa samo vrteli kanale in iskali nekaj kar tako ali tako ne obstaja.

Preberite si še letni horoskop 2019

Vaš vikend, če ste izbrali sliko 3

Če boste čakali na dogajanje, tega dogajanja ne bo in ne bo. Zato bo dobro, da boste šli v akcijo, v dogajanje, da boste sami sprožili par zadev, ki bodo vam pomembne. Vsekakor lahko pričakujete tak uravnovešen vikend, malu tu, malo tam, vse bo v ravnovesju.

Vaš vikend, če ste izbrali sliko 4

Vam se bo v tem vikendu godilo super, uživali boste, bili dobre volje in to dobro voljo prenašali tudi na druge. Vi boste tudi nekomu nekaj oprostili ter tako pomirili neke hudiče, ki bodo hoteli na površje. Vam je namenjeno, da ta vikend širite dobro voljo in širite vsa veselja tega sveta. Vi znate, vi to lahko. Še največ škode si boste naredili, če boste ostali nekje doma, zaprti pred zunanjim svetom.