Tukaj lahko poslušate tedenski horoskop za vaše astrološko znamenje. Naj vam bo v užitek.

Horoskop ni vse kar vam ponujamo. Tudi ni osebna napoved ampak splošna napoved za vaše zodiakalno znamenje. Za vsa vaša vprašanja v zvezi z vašo prihodnostjo nas lahko pokličete ali pošljete sms. Ljubezen, posel, delo, denar, družina, počutje, dediščine, varanja, skrite ljubezni, … odgovorimo vam na vsako vprašanje. Lahko nas pokličete za vedeževanje ali pa nam pošljete sms za vedeževanje sms. Kliknite in si oglejte kam lahko pošljete sms ali kam lahko pokličete. Vedno imamo čas za vas zato vabljeni. Povedali vam bomo vse kar nam bo za vašo prihodnost pokazalo.

Tedenski horoskop Oven

tedenski horoskop oven

Ovni in Ovnice ste optimistični, iskreni, strastni, po drugi strani pa nepotrpežljivi, impulzivni in na trenutke znate biti zelo agresivni. Tukaj je vaš tedenski horoskop.

Tedenski horoskop Bik

tedenski horoskop bik

Biki in Bikice ste potrpežljivi, vredni zaupanja, praktični, predani in stabilni, po drugi strani pa preveč posesivni, brezkompromisni in na trenutke čistio preveč zaščitniški .. tako da vam že škodi malo 😉 Tukaj je vaša tedenska napoved.

Tedenski horoskop Dvojčka

tedenski horoskop Dvojček

Dvojčki znate biti prilagodljivi, raziskovalni, nežni in se hitro učite, po drugi strani pa velikokrat nervozni, neodločeni in nestabilni zaradi toliko dogajanja, ki se vam dogaja v življenju. Tukaj je vaš horoskop.

Tedenski horoskop Rak

horoskop rak

Raki in Rakice znate fantazijo in navidezno dogajanje dvigniti na višji in čisto nov nivo. Ste lojalni, čustveni in namenjeni k realizaciji ciljev. Pa vendar vas daje na trenutke tudi pesimizem, ki vas ovira, negotovost, tudi manipulacija vam ni tuja. Tukaj je vaša napoved.

Tedenski horoskop Lev

horoskop lev

levinje in Levi ste zelo zanimivi ljudje. Ste kreativni, ponosni, strastni, dobrodušni, polni humorja in toplega srca. Po drugi strani pa znate biti zelo arogantni, počasni, osredotočeni samo nase in nefleksibilni. Tukaj je vaša tedenska napoved.

Tedenski horoskop Devica

devica horoskop

Vsi vi rojeni v znamenju Device ste lojalni, analitični, prijazni, praktični, obenem pa veste kaj pomeni trdo delo za doseganje cilja. Pa vendar imate tudi šibke strani karakterja, ki so sramežljivost, kritični do sebe in ostalih, preveč zaskrbljeni in preveč delavni in premalo zabavni. Tukaj je vaš tedenski horoskop.

Tedenski horoskop Tehtnica

tehtnica horoskop

tehrnice ste povezovalne, diplomatične, razmišljate pošteno oin z vsemi se znate lepo povezovati. Po drugi strani pa so vaši minusi neodločenost, samopomilovanje in na vsak način se izogibate konfliktov. Tukaj je Tethnica horoskop za vas.

Tedenski horoskop Škorpijon

škorpijon horoskop

Škorpijonke in Škorpijoni ste pogumni, strastni, polni energije in idej kako nekaj speljati v realizacijo. Znate biti zelo dobro prijatelji. Ko vas pa prime vaših pet minut, radi uničujete, ste ljubosumni na vse, poznate agresivnost in se greste skrivalnice. Tukaj je vaš tedenski horoskop.

Tedenski horoskop Strelec

strelec horoskop

Strelke in Strelci ste radodarni, idealistični, poznate humor, hitro napredujete in se zaradi tega dobro počutite. Obenem zaradi vsega tega preveč obljubite, postanete nepotrpežljivi in se kar naenkrat ne znate več obnašat v besedah. Tukaj je vaš tedenski horoskop.

Tedenski horoskop Kozorog

horoskop kozorog

Kozoroginje in Kozorgi ste odgovorni ljudje, zelo diplomatični, imate lepe navade, dober bonton in se znate imeti pod kontrolo. Po drugi strani pa ne znate odpuščati, za vsako stvar mislite, da jo lahko naredite najboljše od vseh, obenem pa postanete preveč ćrnogledi ravno takrat, ko bi se vakm lahko začele dogajat dobre stvari. Tukaj je napoved za vas.

Tedenski horoskop Vodnar

vodnar horoskop

Vodnarke in Vodnarji ste zelo napredni ljudje. Neoddvidni, originalni, vedno na voljo za pogovor o najbolj utrganih idejah. pridejo pa trenutki, ko vam zmanjka energije in takrat postanete čustveno hladni, preveč temperamentni in preveč samosvoji. Dejansko vas še bolj odnese v svoj svet. Tukaj je vaš tedenski horoskop.

Tedenski horoskop Ribi

tedenski horoskop ribi

Ribe ste umetniške duše, intuitivne, prijazne in predvsem modre. Pa vendar pridejo trenutki, ko preveč zaupate drugim ljudem, ko ste žalostni, ko želite zbežati pred realnostjo in ko se pretirano smilite samim sebi. Tukaj je vaš tedenski horoskop.

Dobro je vedeti

Nazaj na tedenski horoskop

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z vašo prihodnostjo nas lahko pokličete ali pošljete sms. Ljubezen, posel, delo, denar, družina, počutje, dediščine, varanja, skrite ljubezni, … odgovorimo vam na vsako vprašanje. Lahko nas pokličete za vedeževanje ali pa nam pošljete sms za vedeževanje sms. Kliknite in si oglejte kam lahko pošljete sms ali kam lahko pokličete. Vedno imamo čas za vas zato vabljeni. Povedali vam bomo vse kar nam bo za vašo prihodnost pokazalo.