Zakup minut z aplikacijo VALU

Način vplačila preko aplikacije VALU je zelo enostaven.

Pokličite na izbrano telefonsko številko za vedeževalko, s katero želite kontaktirati. Oglasil se vam bo dispečer in njemu boste povedali znesek, ki bi ga radi namenili za zakup minut.

Na vaš telefon, na kateri imate inštalirano aplikacijo VALU, boste prejeli kodo, s katero boste potem potrdili željen znesek za vplačilo zakupa minut.

Če vam ustreza kak drugi način vplačila, lahko izberete zakup minut preko TRR, PAYPAL ali KREDITNE KARTICE

Nazaj na razdelek zakup minut

Zneski, ki jih lahko vplačate

zakup 10 minut = 14 EUR

zakup 20 minut = 28 EUR

zakup 30 minut = 42 EUR

zakup 40 minut = 56 EUR

zakup 60 minut = 84 EUR

zakup 120 min : ob enkratnem zakupu 120 minut prejmete popust 36 EUR kar pomeni, da je strošek zakupa 120 minut namesto 168 EUR samo 132 EUR

Vse cene vsebujejo DDV.

Dobro je vedeti: Kaj se zgodi za tem, ko preko VALU aplikacije vplačate znesek za svetovanje

Po vplačilu vašega zneska za zakup minut se bo znesek pretvorilo v minute in se jih vpisalo na telefonsko številko iz katere boste klicali vedeževalko, astrologinjo ali kogarkoli drugega v našem sistemu.

Ne pozabite, da se vam vaše plačane minute “tečejo” samo pri pogovoru z vedeževalko in ne pri pogovoru s tistim, ki vam pomaga pri vplačilu oziroma tistim, ki z vami najprej stopi v stik, ko pokličete na izbrano telefonsko številko.

Dobro je vedeti: če izbrana vedeževalka tisti trenutek, ko boste klicali, ne bo na voljo, se boste lahko dogovorili za to, da vas mi pokličemo nazaj in vam vežemo željeno vedeževalko.

Telefonske številke vedeževalk, ki so vam na voljo za vedeževanje, astrologijo in svetovanje

Izberite osebo s katero bi radi govorili in pokličite na izbrano telefonsko številko. Najprej se vam bo javila prijazna oseba, takoimenovani dispečer, ki vas bo direkt usmeril do izbrane vedeževalke. Če pa ne boste imeli stanja na vaši telefonski številki, vam bo dispečer pomagal pri vplačevanju zakupa minut in vam podal vse informacije, ki jih boste morebiti še potrebovali.

vedeževalka elena 059 110 512
jasnovidka nina 059 110 516
astrologinja mojca 059 110 519

Za vse informacije glede aplikacije VALU

Za vse informacije glede uporabe aplikacije in sistema plačevanja z VALU kliknite sem

Aplikacijo VALU si lahko prenesete na svoj mobilni telefon