Angeli so v vašem življenju vedno prisotni. Vedno so z vami, vedno vas obrkožajo. Se pa najpogosteje zgodi, da jih ne čutite, ne vidite, ne znate komunicirati z njimi ali pa ne prepoznate njihovih sporočil, ki vam jih vedno nastavljajo vam v pomoč.

Življenje pa se dogaja, saj dobro veste. Življenje se ne odvija vedno tako kot bi si želeli. Zato bi bilo dobro, če bi sprejeli pomoč angelov. Dovolite, da smo za vas prenašalci angelskih sporočil, ki so vam namenjena.

Ko boste prejeli odgovor, sporoilo angelov za karkoli boste že vprašali, vam bo vse bolj jasno, vse kar se vam dogaja boste bolje razumeli.

Pošljite sms, napišite kaj bi radi vprašali angele, za vas bomo prevodniki angelskih sporočil. Tukaj smo zato, da vas osrečimo, da vam pomagamo, povemo kaj vam imajo angeli za sporočiti.

Napišite sms s prvo besedo

FORTUNA

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

ANGELSKA SPOROČILA IN ANGELSKA PODPORA

Napišite sms s prvo besedo

ANGEL

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

ANGELSKA SPOROČILA IN ANGELSKA PODPORA

Angeli oddajajo svetlobo, iskre, lesket. To, da jih vidimo v človeški podobi, smo si pač zamislili kar ljudje sami. V resničnem življenju pa ljudje vidimo angele takrat, ko smo na to povsem pripravljeni. Recimo, zazdi se, kot da s kotičkom očesa ujamemo obris. Ali odbliski svetlobe. To je prisotnost angelov, ki so ob nas, nas varujejo, spremljajo. Morda pero, ki nežno pade od nikoder. Vse to so znamenja, da so ta ljubeča nebeška bitja prav zdaj z vami. Da ste ljubljeni, da vas varujejo, da vas vodijo. To je angelska prisotnot. To je čista angelska ljubezen, ki se vas je dotaknila.


Cenik storitev za ključno besedo FORTUNA in ANGEL na 3336: cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www . filipid . si; Cenik storitev na liniji 090100150: strošek klica iz Telemach omrežja je 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 3.33 eur/min, iz omrežja Telekom je strošek 2.71 eur/min,  iz T2 je strošek 2.50 eur/min.  Vse cene vključujejo DDV. Ponudnik vedeževanja na navedenih linijah je podjetje Gevion d.o.o. Za podobneje o stroških klica kliknite tukaj.