Kolikokrat se vam je že zgodilo, da so se na denarnem področju zgodile stvari točno nasprotno kot ste pričakovali? Kolikokrat ste že ugotavljali, da ste stopili po popolnoma drugi poti kot ste mislili, da boste?

Vas zanima kaj se bo odvijalo na vašem finančnem področju? Vas zanima ali boste uspeli z nakupom ztanovanja, nakupom avtomobila? Vas pravzprav zanima kaj bo s plačo in kaj lahko pričakujete? Vas zanima dediščina ali vam je kdo dolžan denar in vas zanima kdaj vam ga bo vrnil? Morda vi iščete posojilo in vas zanima kako in kaj?

Izberite vašo jasnovidko, vedeževalko ali svetovalko ter pokličite ali pošljite sms. Kontaktirajte nas na način, ki vam najbolj ustreza.

Napišite sms s prvo besedo

DENAR

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

DENAR, FINANCE, OBILJE

Napišite sms s prvo besedo

OBILJE

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

DEDIŠČINA, FINANCE, OBILJE

Vprašajte tudi kaj vas v življenju še čaka in kaj vam je Univerzum še namenil. Katera preizkušnja je tista, ki se ji ne boste mogli izogniti in kako se v teh primerih pripraviti, da bi kar najbolje speljali in vijugali med plusi in minusi dogodkov, ki so še pred vami.

***

Nismo finančni svetovalci in zato vam ne moremo dati finančnih nasvetov. Za finančne nasvete se obrnite na finančne svetovalce. Lahko pa vas podpremo, pogledamo v karte in vam preko astrologije povemo kako so vam zvezde okoli denarja naklonjene.


Cenik storitev za ključno besedo DENAR in OBILJE na 3336: cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www . filipid . si; Cenik storitev na liniji 0905062: strošek klica iz Telemach omrežja je 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 3.33 eur/min, iz omrežja Telekom je strošek 2.71 eur/min,  iz T2 je strošek 2.50 eur/min.  Vse cene vključujejo DDV. Ponudnik vedeževanja na navedenih linijah je podjetje Gevion d.o.o. Za podrobneje o stroških kliknite tukaj.