S pomočjo astrologije lahko ugotovite popolnoma vse kar vas zanima. Vpogled v vašo rojstno karto, sončni povratek, fiksne zvezde in tranzite so ključi, ki lahko razkrijejo vse tisto kar vam bo potem dalo odgovore na dogajanja v vaši preteklosti, sedajosti in prihodnosti. 

Naj si bodo vprašanja okoli ljubezni, službe, posla, bratov, sester, ljubice, ljubimcev in še in še in še ….

Zato kar pogumno: izberite astrologinjo ali svetovalko ter vprašajte karkoli vas zanima. Pokličite ali pa pošljite sms. Izberite komunikacijo, ki vam najbolj ustreza.

Napišite sms s prvo besedo

LUNA

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

ASTROLOŠKI VPOGLED V VSAKODNEVNO DOGAJANJE

Napišite sms s prvo besedo

ASTRO

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3040

TRANZITI, FIKSNE ZVEZDE, SOLARNI POVRATKI

za astrološki vpogled pokličite na 0906639

Vprašajte tudi kaj vas v življenju še čaka in kaj vam je Univerzum še namenil. Katera preizkušnja je tista, ki se ji ne boste mogli izogniti in kako se v teh primerih pripraviti, da bi kar najbolje speljali in vijugali med plusi in minusi dogodkov, ki so še pred vami.


Cenik storitev za ključno besedo ASTRO na 3040 in LUNA na 3336: cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www . filipid . si; Cenik storitev na liniji 0906639: iz omrežja Telekom je 1,49 eur/min, iz A1 2,33 eur na min, iz T2 2,00 eur/min in iz Telemach 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Vse cene vsebujejo DDV. Ponudnik vedeževanja na navedenih linijah je podjetje Gevion d.o.o. Za podrobneje o stroških klica kliknite tukaj