Skrite ljubezni so najbolj sladke in najbolj zanimive. Zakaj se sprašujete? Ker dokler je ljubezen skrita se nihče ne vtikuje v vas in vašega ljubljenega ali ljubljeno. Skupaj načrtujeta srečanja, vedno nemirno ukradeta drug drugemu minutke, ure ali dneve. Sladko razmišljata o temu kaj bi se lahko dogajalo, če bi se razvedelo in na trenutke tudi mislita kako bi bilo lepo, če bi postala res tak uraden par, da bi obrnila življenje na glavo in naredila nekaj norega. 

Pa vas zanima kako vama bo šlo, koliko časa bo trajalo, kaj se dogaja, ko nista skupaj in kam to vse skupaj pelje?

Izberite vedeževalko, jasnovidko ali svetovalko ter vprašajte.

Napišite sms s prvo besedo

LJUBEZEN

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

SKRITE ZVEZE, LJBEZEN, PARTNERSTVA

Napišite sms s prvo besedo

TAROT

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

LJUBEZEN, PRIHODNOST, PARTNERSTVA

Vprašajte tudi kaj vas v življenju še čaka in kaj vam je Univerzum še namenil. Katera preizkušnja je tista, ki se ji ne boste mogli izogniti in kako se v teh primerih pripraviti, da bi kar najbolje speljali in vijugali med plusi in minusi dogodkov, ki so še pred vami.


Cenik storitev za ključno besedo LJUBEZEN in TAROT na 3336: cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www . filipid . si; Cenik storitev na liniji 090100150: strošek klica iz Telemach omrežja je 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 3.33 eur/min, iz omrežja Telekom je strošek 2.71 eur/min,  iz T2 je strošek 2.50 eur/min.  Vse cene vključujejo DDV. Ponudnik vedeževanja na navedenih linijah je podjetje Gevion d.o.o. Podrobneje o ceniku kliknite tukaj