Vam je parter zvest? Domov hodi pozno? Ima pogosto sestanke? Nima odgovorov ko ga kaj vprašate? Intima med vama ni več ista kot je bila? Se pogosteje brije in se ureja? Je veliko bolj razigran, a do vas vseeno zelo hladen? Kolikokrat se vam je že zgodilo, da so se pri njemu zgodile stvari točno nasprotno kot ste pričakovali?

To so vprašanja, za katera si vzemite sedaj 5 minut časa in razmislite o temu nato pa izberite vašo svetovalko, ki ji lahko pošljete sms ali pa jo pokličete. Naredite tisto kar vam je bolj priročno.

 

Napišite sms s prvo besedo

AMANDA

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

SKRITE LJUBEZNI, VARANJA

Napišite sms s prvo besedo

TAROT

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

PRIHODNOST, RAZKRIVANJE VARANJA


Cenik storitev za ključno besedo AMANDA in TAROT na 3336: cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na  www . filipid . si; Cenik storitev na liniji 0905065: strošek klica iz Telemach omrežja je 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 3.33 eur/min, iz omrežja Telekom je strošek 2.71 eur/min,  iz T2 je strošek 2.49 eur/min.  Vse cene vključujejo DDV. Ponudnik vedeževanja na navedenih linijah je podjetje Gevion d.o.o. Podrobneje o ceniku kliknite tukaj