Vas zanima vaša nosečnost? Vas zanima kdaj boste zanosili in kakšna bo vaša nosečnost? Vas zanima kaj se bo dogajalo z vašim otrokom in kako mu bo šlo v šoli? 

Vas zanima kako bo potem, kako mu bodo šle ljubezni, kaj bo počel v življenju? Kaj se bo pravzaprav dogajalo z vašim otrokom med odraščanjem?

Izberite vedeževalko, jasnovidko ali svetovalko in vprašajte. Lahko pošljete sms, lahko pa pokličete. Komunicirajte z nami tako kot vam najbolj ustreza.

Napišite sms s prvo besedo

AMANDA

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

OTROCI, NOSEČNOST, VZGOJA

Napišite sms s prvo besedo

USODA

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

VZGOJA, STARŠEVSTVO, ŠOLSKE OCENE

Kako bo nosečnost? Pokličite 0906639

Vprašajte tudi kaj vas v življenju še čaka in kaj vam je Univerzum še namenil. Katera preizkušnja je tista, ki se ji ne boste mogli izogniti in kako se v teh primerih pripraviti, da bi kar najbolje speljali in vijugali med plusi in minusi dogodkov, ki so še pred vami.

Cenik storitev za ključno besedo USODA in AMANDA na 3336: cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www . filipid .si; Cenik storitev na liniji 0906639: strošek klica iz Telekom omrežja je 1,49 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 2.33 eur/min, iz omrežja Telemach je strošek 2.19 eur/min,  iz T2 je strošek 2.00 eur/min.  Vse cene vključujejo DDV. Ponudnik vedeževanja na navedenih linijah je podjetje Gevion d.o.o. Za podrobneje o stroških kliknite tukaj.