Sporočila Univerzuma, sporočila angelov, sporočila Vesolja so tisto kar vsak človek potrebuje. To so pravzaprav usmeritve za življenje. vsakič, ko potrebujete usmeritev, ko potrebujete nekaj več, so sporočila Univezuma tista, ki vam lahko podajo globji uvid v vaše razmišljanje.

Morda ste na razpotju, morda vas je nekaj uničilo in potrebujete malo podpore, se sprašujete zakaj se vam je nekaj zgodilo in kaj je pomen tega dogajanja?

Sedaj vam je namenjeno, da izberete svetovalko, jasnovidko ali vedeževalko in vprašate kaj vam je sedaj namenjeno, kako sposočilo, ZDAJ IN TA TRENUTEK.

Napišite sms s prvo besedo

USODA

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

SPOROČILA UNIVERZUMA, SKRIVNOSTI ŽIVLJENJA

Napišite sms s prvo besedo

MEDIUM

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

ODKRIVANJE RESNICE ZAKAJ STE TU

Vprašajte tudi kaj vas v življenju še čaka in kaj vam je Univerzum še namenil. Katera preizkušnja je tista, ki se ji ne boste mogli izogniti in kako se v teh primerih pripraviti, da bi kar najbolje speljali in vijugali med plusi in minusi dogodkov, ki so še pred vami.


Cenik storitev za ključno besedo USODA in MEDIUM na 3336: cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www . filipid . si; Cenik storitev na liniji 090100150: strošek klica iz Telemach omrežja je 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 3.33 eur/min, iz omrežja Telekom je strošek 2.71 eur/min,  iz T2 je strošek 2.50 eur/min.  Vse cene vključujejo DDV. Ponudnik vedeževanja na navedenih linijah je podjetje Gevion d.o.o. Za podorbneje o ceniku kliknite tukaj.