Kolikokrat se vam je že zgodilo, da so se v poslu ali službi zgodile stvari točno nasprotno kot ste pričakovali? Kolikokrat ste že ugotavljali, da ste stopili po popolnoma drugi poti kot ste mislili, da boste? In kolikokrat ste ugotovili, da vam je bilo to pravzparav namenjeno?

Vas zanima kaj se bo dogajalo v vašem poslu, kako bo s službo, nadrejenimi, kako se boste uspeli zmeniti za drugo službo, boste zamenjali, dobili višjo plačo?

Izberite vašo vedeževalko, jasnovidko ali svetovalko ter napišite sms ali pa pokličite. Kontaktirajte na nain, ki vam najbilj ustreza. 

Napišite sms s prvo besedo

AMANDA

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

SLUŽBA, POSEL, FINANCE, OBILJE

Napišite sms s prvo besedo

USODA

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

SLUŽBA, POSEL, FINANCE, OBILJE

Vprašajte tudi kaj vas v življenju še čaka in kaj vam je Univerzum še namenil. Katera preizkušnja je tista, ki se ji ne boste mogli izogniti in kako se v teh primerih pripraviti, da bi kar najbolje speljali in vijugali med plusi in minusi dogodkov, ki so še pred vami.


Cenik storitev za ključno besedo AMANDA in USODA na 3336: cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www.filipid.si. Cenik storitev na liniji 0905062: strošek klica iz Telemach omrežja je 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 3.33 eur/min, iz omrežja Telekom je strošek 2.71 eur/min,  iz T2 je strošek 2.50 eur/min.  Vse cene vključujejo DDV. Ponudnik vedeževanja na navedenih linijah je podjetje Gevion d.o.o. Za podrobneje o stroških klica kliknite tukaj.