Če še ne veste ali bi se odločili za sms vedeževanje ali vedeževanje po telefonu …
Če ne veste ali bi vam katera od svetovalk in vedeževalk povedala kako in kaj, tako po resnici in tako kot je treba …
Če ste v preteklosti imeli slabe izkušnje z vedeževalkami …
 
Potem preberite sledeče:
 
Kot dobro veste je v Sloveniji veliko vedeževalk, veliko jasnovidk, tudi astrologinj, numerologinj, ki gojijo vedeževanje, astrologijo, numerologijo in ostale veščine kot hobi. In ponavadi je tako, da se za delo na 090 linijah in delo preko sms odločajo ravno tisti, ki se s tem ukvarjajo amatersko ali pa gojijo to kot neko svojo skrito ljubezen.
 
Vendar pa je ta preskok iz hobija v profesionalnost zelo zelo velik in težaven. In velikokrat se zgodi to, da vse tiste, ki jim ta preskok nekako ne uspe ravno najbolje, potem odgovarjajo na telefone samo zaradi denarja in odpisujejo na sms-ih izključno zaradi zaslužka. 
 
Na spletni strani vedezevanje.si smo izbrali res take gospe, ki napoved prihodnosti opravljajo s srcem, ki se razumejo na svoje delo in ki so res zaupanja vredne osebe.  Vse vedeževalke in jasnovidke, astrologinje in ostale, ki delujejo na spletni strani za vas, so izkušene, prijazne in z dolgoletnimi izkušnjami.
 
Ker treba je razumeti nekaj pomembnega. Ko se vam v življenju pojavi težava in iščete rešitve ter tako naletite na vedeževalko, ki ima izkušnje, je to za vas nekaj zelo dobrega. Taka izkušena vedeževalka vam je bila namenjena, da ste jo našli. Zakaj? Ker so težave, s katerimi se spopadate, tudi težave drugih ljudi, s katerimi je izkušena vedeževalka že bila v kontaktu in jim pomagala. 
Medtem ko je za vas težava, na katero ste naleteli v vašem življenju, nekaj novega, je za izkušeno svetovalko ali vedeževalko ali jasnovidko že velikokrat videna situacija in že velikokrat tudi rešljiva situacija.
Zato vas vabim, da si izberete področje, na katerem imate težavo ali področje na katerem se vam nič ne premika in kontaktirajte, napišite sms ali pokličite. Izberite si način komunikacije, ki vam najbolj ustreza.