Kolikokrat se vam je že zgodilo, da so se vam v ljubezni stvari zapeljale točno nasprotno kot ste pričakovali? Kolikokrat ste že ugotavljali, da ste s partnerjem stopili po popolnoma drugi poti kot ste mislili, da boste?

Vas zanima kaj se bo dejansko odvijalo v vašem ljubezenskem življenju? Vas zanima, če vas ima partner rad, če vas spoštuje in kaj lahko z njim pričakujete? Morda ste zagledani v koga in ne veste kako se bo odvijalo in kaj si misli o vas?

Izberite vašo svetovalko, vedeževalko ali jasnovidko ter jo pokličite ali ji pošljite sms.  Vprašajte vse kar vas zanima in dobilo boste odgovor na vsako vaše vprašanje.

Napišite sms s prvo besedo

LJUBEZEN

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

LJUBEZENSKE ZADEVE, PARTNERSTVA, PRIJATELJSTVA

Napišite sms s prvo besedo

TAROT

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

VARANJA, LJUBEZENSKE AFERE, PARTNERSTVA

Vprašajte kaj vas v življenju še čaka in kaj vam je Univerzum na ljubezenskem področju še namenil. Katera preizkušnja je tista, ki se ji ne boste mogli izogniti in kako se v teh primerih pripraviti, da bi kar najbolje speljali in vijugali med plusi in minusi dogodkov, ki so na ljubezenskem področju še pred vami.


Cenik storitev za ključno besedo TAROT in LJUBEZEN na 3336: cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na  www . filipid .si Cenik storitev na liniji 0906262: iz omrežja Telekom je 1,99 eur/min, iz A1 2,99 eur na min, iz T2 2,50 eur/min in iz Telemach 3,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Vse cene vsebujejo DDV.  Ponudnik vedeževanja na navedenih linijah je podjetje Gevion d.o.o. Porobneje o ceniku kliknite tukaj