Kja je pravzaprav tisto kar vas naredi srečnega človeka? kaj je tisto kar vam prinese srečo in notranji mir? Ste kdaj razmišljali, da sta sreča in notranji mir pravzaprav cilj, ki ga zasledujete? 

Veliko ljudi zasleduje ljubezen ali dobro službo ali veliko hišo in si obenem mislijo, da ko to bo, da bodo šele srečni. Pa temu na žalost ni tako. Dovolj je, da se nekaj res slabega zgodi in prioritete posameznika se v trenutku spremenijo.

To so vprašanja, za katera si vzemite sedaj 5 minut časa in razmislite o temu, o vašem življenju, o vaši življenjski poti. Nato pa vprašajte kaj bi bilo pravzaprav najbolje narediti, da bi res bili srečni in da bi prišli do tako željenega notranjega miru.

Izberite vašega svetovalca ali svetovalko in vprašajte. Lahko pokličete lai pa pošljete sms. Naredite tisto kar vam je najbolj priročno.

Napišite sms s prvo besedo

SRECA

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3040

NOTRANJI MIR, SREČA, ZADOVOLJSTVO

Napišite sms s prvo besedo

MEDIUM

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

KAJ NAREDITI IN KAKO, DA BI DOSEGLI SVOJE

Vprašajte tudi kaj vas v življenju še čaka in kaj vam je Univerzum še namenil. Katera preizkušnja je tista, ki se ji ne boste mogli izogniti in kako se v teh primerih pripraviti, da bi kar najbolje speljali in vijugali med plusi in minusi dogodkov, ki so še pred vami. 

***

NE DOVOLITE, DA BI VAM DRUGI DIKTIRALI TEMPO, VAS OMEJEVALI IN UNIČEVALI POT DO SREČE IN NOTRANJEGA MIRU.


Cenik storitev za ključno besedo SRECA na 3040 in MEDIUM na 3336: cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www.filipid.si. Cenik storitev na liniji 090100150: strošek klica iz Telemach omrežja je 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 3.33 eur/min, iz omrežja Telekom je strošek 2.71 eur/min,  iz T2 je strošek 2.50 eur/min.  Vse cene vključujejo DDV. Ponudnik vedeževanja na navedenih linijah je podjetje Gevion d.o.o. Za podrobneje o stroških kliknite tukaj.