Zakup minut – cenejše vedeževanje

Vedeževanje, astrologija, numerologija in svetovanje za vse, ki vam ni vseeno za svojo prihodnost

Za vas smo pripravili cenejše vedeževanja v obliki zakupa minut. Zakup minut lahko opravite tako, da pokličete eno izmed številk, ki niso 090 linije in se dogovorite za plačilo storitve.

Zakaj izbrati zakup minut za vpogled v prihodnost?

+ če vas zanima cenejše vedeževanje;

+ če vam je pomembno, da na računu, ki vam ga pošlje operater, ni videti, da ste klicali vedeževalko;

+ če imate blokirano številko za klice na premijske številke in premijske sms storitve;

+ če ste v tujini in bi radi stopili v stik s slovensko vedeževalko v Sloveniji;

Za zakup minut zato pokličite na sledeče številke

vedeževalka elena na 059 110 512
Prebeite več o vedeževalki Eleni
Preberite več o jasnovidki Nini
Preberite več o astrologinji Mojci

Izberte vplačilo zakupa minut

vplačilo preko TRR – poglejte kako

Vplačilo preko sistema VALU – poglejte kako

vplačilo preko sistema PAYPAL – poglejte kako

vplačilo preko kreditne kartice – poglejte kako

Vse skupaj je zelo enostavno. Ko pokličete se vam bo oglasil prijazen človek in vam razložil najprej vse opcije, potem pa vam pomagal pri vplačilu storitve.

Izbirate lahko med različnimi paketi in različnimi vedeževalkami, astrologinjami in svetovalkami, ki pri svojem delu uporabljajo posebne metode vpogleda v prihodnost.

Paketi za zakup, ki so vam na voljo, so sledeči

zakup 10 minut = 14 EUR

zakup 20 minut = 28 EUR

zakup 30 minut = 42 EUR

zakup 40 minut = 56 EUR

zakup 60 minut = 84 EUR

zakup 120 min : ob enkratnem zakupu 120 minut prejmete popust 36 EUR kar pomeni, da je strošek zakupa 120 minut namesto 168 EUR samo 132 EUR

Vse cene vsebujejo DDV.

Po vplačilu boste imeli na voljo zakupljene minute, ki jih boste lahko pokoristili pri vedeževalki Eleni, jasnovidki Nini ali astrologinji Mojci. Izbira bo vaša.

Dobro je vedeti: ne bo vam treba vseh zakupljenih minut porabit naenkrat ampak jih boste lahko porabili po potrebi kadar se vam bo zahotelo, kadar boste potrebovali vpogled v prihodnost, nasvet in kadar bo seveda vaša željena vedeževalka prosta za sprejemanje vašega klica.

Ta trenutek so vam na razpolago sledeče vedeževalke, vedeževalci, astrologinje in svetovalke

vedeževalka in svetovalka Elena, jasnovidka in svetovalka Nina, astrologinja in svetovalka Mojca ter na vsake toliko vedeževalec Borut

Vedeževalka in svetovalka Elena

Preko 30 let izkušenj vedeževalki Eleni daje poseben dar napovedovanja prihodnosti. Vedeževalka Elena vam lahko pomaga, svetuje, pogleda v vašo prihodnost in pove stvari tako kot so in tako kot bodo.

Jasnovidka Nina

Njen vpogled v prihodnost je nekaj kar bi priporočil vsakemu, da izkusi. Jasnovidka Nina je pravzaprav svetovalka, ki se z vami poveže in vas začuti na marsikaterem nivoju. Poveže se z vašo notranjostjo. Nina ve, da vedno obstaja rešitev in da je iz vsake črne luknje pot ven, izhod iz sence na sonce, iz bolečine v radost. Obenem se pa zaveda, da nima čarobne palčke, da bi spremenila vaše življneje. Vam pa pokaže pot rešitve, pot radosti, sreče in zadovoljstva. Njeno energetsko zaznavanje vsakega, ki z njo stopi v stik, je res nekaj posebnega.

Astrologinja in svetovalka Mojca

Nudi vpogled v astrološko karto, tako natalno astrološko karte kot karto tranzitov in solarnega povratka. Obenem s pomočjo ciganskih kart, če se vam mudi, pogleda v vašo prihodnost. Pri svojem delu uporablja tudi nihalo. Nudi tudi zelo zelo dobre nasvete okoli vzdrževanja dobrega počutja, vzdrževanje zdravega življenja ter se neprestano izobražuje v vseh smereh, ki človeku nudijo podporo za boljše življenje.


Ponudnik storitve je podjetje Gevion d.o.o.; Klic na številke z uvodnikom 059 niso komercialne številke ampak navadne telefonske številke Telemach operaterja.