Vaši energetski centri skorajda zagotovo potrebujejo podporo in pomoč. Zakaj? Ker je življenjski ritem tisti, ki še najbolj poruši vaše energetsko stanje. Zato pravzaprav vsak potrebuje uravnavo energisjkih centrov. Zakaj? Da bi se bolje počutili in da bi imeli moč in veliko energije.

Zato ste prijazno povabljeni, nikar ne odlašajte. Naredite še danes največ za sebe, za svoje odlično počutje. Za svoje čudovito življenje. Pošljite mi SMS sporočilo in skupaj se bomo podali na to čudovito pot, pot k sreči in odličnemu počutju. Pot ko se bodo vaši energijski centri uskladili, ko se bodo vaše energije zaljubile v vaše telo in ko se boste vi sami zaljubili v svoje energije in svoje telo.

Z Reikijem lahko premagate marsikatero oviro v vašem življenju. S pomočjo Reikija boste dobili vso potrebno energijo za premagovanje vsakodnevnih težav, razpoloženje se bo izboljšalo, močnejši boste in bolj vitalni. Skratka, čudovito se boste počutili in svet okrog vas bo čudovit.

Z vami bom na daljavo. Vi boste v mojem srcu, v mojih mislih. Čutili boste pretok energije. Čutili boste te nežne in ljubeće energije. Čutili boste spremembe in izboljšanja. Skupaj se bomo korak za korakom predali tej čudoviti energiji. Za vas. Za vaše najvišje in najbolje dobro. Počutje se bo spremenilo. Dobili boste potrebno energijo.

Napišite sms s prvo besedo

REIKI

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

REIKI, ENERGETSKA PODPORA, IZBOLJŠANJE POČUTJA

Napišite sms s prvo besedo

CAKRE

nato dopišite vprašanje in pošljite na številko

3336

ČIŠČENJE IN URAVNAVANJE ENERGIJSKIH CENTROV

za dobro počutje pokličite 0906639

Čakre so energijski centri oziroma transformatorji energije, ki našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno, vesoljno energijo – “ki” oz. “či” (chi). Ta se pretaka po telesu od spodaj navzgor. Vsaka čakra predstavlja višjo stopnjo bivanja.

Reiki je sistem za izboljšanje vašega počutja s polaganjem rok, dotikom in tudi z delovanjem na daljavo. Reiki je del vseh nas. Je univerzalna življenska energija. Reiki je preprost in učinkovit.  Reiki je namenjem vsem. Kar je najlepše je to, da za izvajanje reikija ni potrebno imeti posebnega prepričanja ali vere. Skratka, reiki je resnično za vsakogar. Le iskrena in jasna namera, zaupanje, ljubezen. In bolj, ko uporabljamo reiki bolj je močan pretok energije, ki teče skozi naše telo. Pa naj bo to za samozdravljenje ali pa za zdravljenje drugih ljudi ali živali.


Cenik storitev za ključno besedo CAKRE in REIKI na 3336: cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na  www . filipid . si; Cenik storitev na liniji 0906639: strošek klica iz Telekom omrežja je 1,49 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 2.33 eur/min, iz omrežja Telemach je strošek 2.19 eur/min,  iz T2 je strošek 2.00 eur/min.  Vse cene vključujejo DDV. Ponudnik vedeževanja na navedenih linijah je podjetje Gevion d.o.o. Za podrobneje o stroških kliknite tukaj.