Zamisli si, da bi lahko kadarkoli za sms vedeževanje poslala sms in vprašala kaj se bo s tabo dogajalo v prihodnosti ali kako se bodo določene zadeve v tvojem življenju odvijale. Zamisli si kako bi bilo lepo imeti nekoga, ki bi ti napisal odgovor kot prijatelj ali prijateljica, ki dobro ve kaj je zate najbolje in ki te nikoli ne pusti na cedilu.

Izberi sms vedeževanje

Sedaj si na pravem mestu. Sedaj lahko izbiraš med dobrimi vedeževalkami in jasnovidkami, ki ti bodo povedale kaj te pravzaprav čaka v prihodnosti in ki ti bodo pokazale pravo pot zate za naprej. Če bi pa raje poklicala, potem poglej vedeževanje po telefonu

Če imaš ljubezenska vprašanja

Saj veš … ljubezen je tista, ki je v življenju vsakega zelo zelo pomembna komponenta. Zaradi ljubezni se vrti svet, zaradi ljubezni se dogagjo vojne in zaradi ljubezni smo, po drugi strani, vsi srečni ko jo imamo. Zato … za karkoli te že matra v ljubezni, pošlji sms in vprašaj

sms vedeževanje ljubezen na 3336

Se nahajaš v ljubezenski trikotniku ali pa slutiš, da ti partner ni zvest

Če slutiš, da te partner ali partnerka vara ali pa če veš, da te vara in te zanima kaj se bo dogajalo .. morda pa si ti v ljubezenskem trikotniku in te zanima kam se bo zapeljalo vse skupaj. Vprašaj, pošlji sms.

vedeževanje sms varanje na 3336

Te zanima kaj se bo dogajalo okoli službe in posla

Si pred tem, da zamenjaš službo? Morda iščeš službo? Imaš slabe odnose s sodelavci in bi rada zamenjala? Imaš posel in te zanima kako ti bo šlo? Kar vprašaj.

vedeževanje služba in usoda na 3336

Potrebuješ angelsko podporo

Angeli so vedno s tabo in vedno so pripravljeni pomagat. Težava je le v temu, ker jih ne znate pravilno nasloviti in pravilno razbrati njihova sporočila, nasvete in pomoč, ki ti jo nudijo. Zato vprašaj angele in dobila boš angelske uvide, angelske nasvete in, kar je najpomembneje, angelsko podporo. Zato kar pogumno .. angeli in nadangeli čakajo na tvoje vprašanje in želijo komunicirat s tabo.

angeli vedeževanje angel na 3336

Kako pomembno je tebi tvoje počutje?

Naredite še danes največ za sebe, za svoje odlično počutje. Za svoje čudovito življenje. Pošljite mi SMS sporočilo in skupaj se bomo podali na to čudovito pot, pot k sreči in odličnemu počutju. Pot ko se bodo vaši energijski centri uskladili, ko se bodo vaše energije zaljubile v vaše telo in ko se boste vi sami zaljubili v svoje energije in svoje telo.

čakre in dobro počutje na 3336

Zakaj sms vedeževanje in ne telefonsko vedeževanje

Vedeževanje preko sms je zelo zanimiva obilka vedeževanja. Verjetno se sprašuješ zakaj bi poslala sms in zakaj ne bi raje poklicala. naj ti na kratko razložim zakaj.

 • sms lahko vedeževalki ali jasnovidki pošlješ kadarkoli;
 • ni se ti treba skrivat, saj nihče ne bo vedel s kom si dopisuješ;
 • sms lahko dejansko pošlješ sredi dogajanja za katerega te zanima razplet;
 • nič več ni tega ali se ti bo kdo javil po telefonu ali ne;
 • nič več ni živčnega čakanja na telefonu, ker gre vpogled v tvojo prihodnost bolj počasi od tega kot si načrtovala;
 • če ti ni do tega, da bi se pogovarjala z vedeževalko ali jasnovidko, potem pošlješ sms, je bolj enostavno;
 • velikokrat ti je lahko nerodno in ne veš kako bi to povedala po telefonu. Ni ti treba … vprašanje napišeš in ga pošlješ preko sms-a.

Vedeževanje preko sms-a ti bo postalo zelo všeč. Boš videla. Pošlji dva tri sms-e in vse ti bo bolj všeč, če si tip človeka za sms. Morda ti pa bolj ustreza pogovor z jasnovidko ali vedeževalko. V tem primeru obišči razdelek za vedeževanje po telefonu.

Tako … sedaj si pa ti na vrsti

Tako … sedaj veš vse. Sedaj si ti na vrsti. Izberi področje, ki te zanima, nato napiši sms s prvo ključno besedo, ki si si jo izbrala, dopiši vprašanje in ga pošlji na 3336. Potem pa počakaj na odgovor.

Nasveti pri pošiljanju sms sporočil za vedeževanje

Da bi kar največ odnesla od vedeževanja preko sms, skušaj upoštevati naslednje:

 • napiši svoje ime;
 • napiši svoj rojstni datum;
 • napiši konkretno vprašanje ali pa napiši, da te zanima samo na splošno;
 • nasveti, ki jih boš dobila, bodo super zate. Morda pa boš potrebovala kak dan ali dva, da boš zares razumela odgovor;
 • vpogled v tvojo prihodnost je nekaj za kar ti ne bo žal.

In ne pozabi … zate se gre. Zato se imej rada, ljubi najprej sebe, da boš lahko ljubila druge. Zato vprašaj kaj se bo dogajalo s tabo. Sms vedeževanje je namenjeno temu, da te osreči, da te poboža, velikokrat pa tudi zato, da slišiš pravzaprav kaj je resnica in kaj neresnica.


Cenik storitev za ključne besede ANGEL, TAROT, DENAR, LJUBEZEN, USODA in CAKRE na 3336: cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www.filipid.si.