Vedeževanje po telefonu

Vedeževanje po telefonu je lahko zate nekaj najboljšega kar se ti lahko zgodi. Mnogi ti bodo goorili, da je to brezveze, pa vendar boš poslušala svoj notranji glas, ki ti bo govoril, da enostavno moraš poklicat in vprašat. In prav je tako. Konec koncev boš na telefonu, ko boš poklicala, dobila odlične odgovore. Obenem ti bo jasno kam greš in kaj te še čaka. Tako boš pripravljena na svojo prihodnost.

Izberi vedeževanje po telefonu

Zate smo pripravili telefonske številke vedeževalk in jasnovidk, s katerimi boš lahko spregovorila o vseh težavah, ki te tarejo. lahko boš vprašala kaj ti je namenjeno v življenju, kako se bodo odvijali dogodki in kaj lahko sploh pričakuješ in kaj ne. Tako boš lahko usmerila energije tja kamor bo to pomembno in se odmaknila od vsega kar ne bo imelo smisla. Če bi pa raje poslala sms, potem obišči razdelek sms vedeževanje.

Če imaš vprašanja v zvezi z ljubeznijo

Ljubezen je področje, ki je pri veliki večini ljudi najpomembneje. Pa veste zakaj? Ker je ljubezen tisto kar poganja tudi tebe. brez ljubezni ti življenja ni. Zato pokliči in vprašaj.

telefonsko vedeževanje za ljubezen

Si v ljubezenskem trikotniku?

Saj veš, da si ljubezen utira čudna pota. Velikokrat te lahko zanese nekam kamor sploh ne pričakuješ. In tako se lahko kar naenkrat znajdeš v zvezi, ki je precej zahtevna in v kateri nisi samo ti prisotna. Popolnoma te razumem. Zato pokliči, vprašaj kaj se bo dogajalo. Dobro bi to bilo vedeti.

za odkrivanje varanja pokličite 0906639
Telefonsko vedeževanje za ljubezenske trikotnike

Imaš vprašanje v zvezi s tvojo službo ali poslom?

Zakaj bi razmišljala kaj se ti bo dogajalo, če boš zamenjala ali pa sploh dobila službo. Vprašaj kaj bo, kaj se ti bo dogajalo. To bi bilo res dobro vedeti.

vedeževanje po telefonu za službo in posel

Bi rada angelsko podporo ali odgovor angelov?

Tukaj sem zate in prevajam sporočila, ki mi jih bodo zate posredovali angeli. Angeli poznajo odgovor na marsikatero vaše vprašanje .. pravzaprav na vsa vprašanja. Zato pokliči in vprašaj. Angeli te že pričakujejo.

angeli pričakujejo, da komuniciraš z njimi

Astrološki vpogled in astrološko svetovanje

Če bi rada vpogled v svojo natalno karto, v tranzite, solarni povratek, potem me pokliči. te zanima kako se ujemaš s tvojim partnerjem ali bodočim partnerjem? Tukaj sem zate. Kontaktiraj me.

za astrološki vpogled pokličite na 0906639

Zakaj je dobro izbrati telefonsko vedeževanje?

Vedeževanje po telefonu je v Sloveniji prisotno že zelo zelo dolgo časa. In tudi ti si se verjetno kdaj posluževala tega. Morda pa redno koristiš vedeževanje preko telefona za uvid v tvojo prihodnost, za prijeten klepet ali toplo besedo, ko imaš krizo.

Vedeževanje preko 090 linije ima svoje prednosti:

  • kadarkoli lahko vtipkaš 090 v telefon in že si v stiku s tvojo priljubljeno vedeževalko ali pa jasnovidko;
  • ni ti treba na pot, da bi se pripeljal do vedeževalke na osebni obisk;
  • 090 številko imaš shranjeno v telefonu. To pa pomeni, da je vedno pri roki
  • na vedeževalsko linijo lahko pokličeš samo za eno vprašanje, ker imaš morda samo eno vprašanje in ne potrebuješ enourne seanse;
  • in še in še in še … vsak si lahko najde svoje razloge.

Sedaj si pa ti na vrsti za izbiro

Izberi področje kjer imaš vprašanja, vstikaj telefonsko številko v telefon in pokliči. Ne bo ti žal. Morda pa ti je bolj všeč vedeževanje preko sms-ov? Preveri in izberi.

Vsak posameznik, ki da nekaj nase, ima ob sebi svetovalce, ki mu pomagajo pri odločitvah ali pa mu predstavljajo podporo, support, ko je treba nekaj speljati skozi. In sedaj lahko tudi ti to narediš s pomočjo vedeževanja po telefonu. Izbereš si vedeževalko ali jasnovidko, ki ti najbolj ustreza in njeno telefonsko spraviš v svoj telefon. Tako jo boš imel vedno pri roki, ko bo treba pogledati kaj se bo dogajalo v naprej ali pa kaj bi bilo dobro narediti, da bi se zate kar najbolje izšlo.


Cenik storitev na liniji 0905062, 090100150: strošek klica iz Telemach omrežja je 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.. Iz A1 je strošek 3.33 eur/min, iz omrežja Telekom je strošek 2.71 eur/min,  iz T2 je strošek 2.50 eur/min. Cenik storitev na liniji 0906262: iz omrežja Telekom je 1,99 eur/min, iz A1 2,99 eur na min, iz T2 2,50 eur/min in iz Telemach 3,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Cenik storitev na liniji 0906639: iz omrežja Telekom je 1,49 eur/min, iz A1 2,33 eur na min, iz T2 2,00 eur/min in iz Telemach 2,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater.Vse cene vsebujejo DDV.  Ponudnik vedeževanja na navedenih linijah je podjetje Gevion d.o.o. Za podrobneje o stroških klica kliknite tukaj.