Letni horoskop – kaj vas čaka leto za letom

letni horoskop po znamenjih

Letni horoskop je tisti horoskop, ki vam lahko da splošne usmeritve, splošne napotke kako živeti leto, kaj se bo dogajalo med letom, česa se lahko nadejate in česa ne. Z letnim horoskopom boste lahko na tekočem in lahko boste bolj načrtovali dogajanja v svojem življenju.

Na letnem horoskopu boste lahko slišali dogajanje na ljubezenskem področju, dogajanje na službenem področju in dogajanje na denarnem področju. Obenem so povdarki še na vseh tistih zadevah, ki bodo za vas pomembne skozi leto, ki vam sledi. Letni horoskop nudi uvid v vsak mesec posebej, kateri meseci bodo za vas dobri, kateri malo slabši, kdaj se bodo pojavljali izzivi in kdaj vam bodo energije namenjene, pisane na kožo, da boste lahko zapeljali vse v smereh, ki si jih želite.

Sedaj pa si oglejte vaš letni horoskop

Letni horoskop 2021

S horoskopom v boljši jutri

Mnogi pravijo, da je horoskop lahko bolj za zabavo in da je nemogoče, da bi 12 pomenov veljalo za vse ljudi tega sveta. Ja, to je popolnoma razumljivo. S tem se strinjam.

Pa vendar ne gre pozabiti, da ima vsako znamenje tudi svoj podznak. Vsak se rodi v določenem sončnem znamenju, obenem se pa rodi tudi ob določeni uri, ne gre drugače … se strinjate? Tako poznamo ascendent, podznak, to je trenutek prvega vdiha in začetek prve stopinje v prvi hiši natalne karte vsakega človeka. Tako bi bilo zelo priporočljivo, da bi vsak pogledal horoskop tako za svoje sončno znamenje kot tudi za ascendentno znamenje. Vaš podznak poiščite tukaj.

Ne pozabite tudi na vaš mesečni horoskop in tedenski horoskop.

Poiščite svoje astrološko znamenje

Horoskop Oven od 21.03. do 20.04.

Horoskop Bik od 21.04. do 20.05.

Horoskop Dvojčka od 21.05. do 20.06.

Horoskop Rak od 21.06. do 22.07.

Horoskop Lev od 23.07. do 22.08.

Horoskop Devica od 23.08. do 22.09.

Horoskop Tehtnica od 23.09. do 22.10.

Horoskop Škorpijon od 23.10. do 21.11.

Horoskop Strelec od 22.11. do 21.12.

Horoskop Kozorog od 22.12. do 19.01.

Horoskop Vodnar od 20.01. do 19.02.

Horoskop Ribi od 20.02. do 20.03.

zodiakalna znamenja in planeti osončja

Vsako leto nastopi novo leto in nove zaobljube

Vsako leto vstopimo v novo leto. In ta prehod nekako vsakemu predstavlja »letos pa res«. Ponavadi ostane veliko nedokončanega iz leta, ki se zaključuje. In veliko je grenkega priokusa. Za nasmehi se skrivajo obrazi, ki so polni stisk in tegob. Za novo leto si ponavadi nastavimo neke cilje, za katere marsikdo že sedaj ve, da bodo ostali neizpolnjeni. Če povem drugače: pogled še vedno ostaja na suhi potici, ki je ostala v omari in za katero se ne ve kaj bi z njo. 

Kaj pa če bi ta negativni začetek spremenili v nekaj pozitivnega? Mogoče pa res …. da ne bi bili tako kritični do samih sebe. Kako to narediti? Preprosto se odločite, da boste srečni … .da se pričnete zavedati, da so najboljše stvari zastonj. Z nasmehom boste krepili obrazne mišice. Postali boste sijoči in v vaših očeh bodo iskrice. S tem pa boste še nekomu polepšali dan, ko mu boste ta nasmeh poklonili.

Še ne nasvet: objemite sebe in razvajajte svoje telo. Privoščite si sproščujočo kopel. In poleg ponavljajte afirmacijo: CENIM SE IN SPOŠTUJEM. MOJE TELO JE POLNO ŽIVLJENJA. Ponavljajte si to 21 dni in presenečeni boste nad rezultatom. 

Voda je vir življenja. In prebudi telo in duha. Vsak dan po osem kozarcev te prozorne tekočine in počutje bo boljše. Koža pa mehka in sijoča. 

Finance vas zanimajo? Ja seveda sedaj boste rekli, ampak od nečesa moram živeti. Logično je, da morate. Ampak glejte, posledično, ko se boste počutili dobro v svojem telesu se bodo v vas rodile nove ideje. Lahko takšne, ki sploh niste vedeli, da obstajajo. Kajti, ko boste srečni in zadovoljni v svojem telesu, boste lahko tudi delali. In posledično boste uspešni. Nekako vam bodo rešitve ob problemih pojavljale same. Kajti vse skupaj je povezano z vašim umom. In telesne celice so povezane z občutki in občutki potem ustvarjajo vašo realnost. In ponovno smo pri sreči. Vse je kot neki utečeni krog, ampak pri krogu je pomembno kako ga začnemo. 

Se pravi naj bo vsako novo leto sprejeta odločitev, da boste poskrbeli za svojo srečo. Da boste sebe postavili na prvo mesto. To ni egoistično … ampak če boste poskrbeli za sebe, boste potem lahko tudi za druge. Glejte ne primerjajte svojega življenja z življenjem drugih. Kajti tudi med soncem in luno ni primerjave. Vsak zasije ob svojem času. In vsak in drugačno vlogo. 

V letnem horoskopu lahko najdete zaklade, informacije, vam namenjene

Zato vas sedaj vabim, da pogledate letni horoskop, si nastavite cilje, se imate ekstra radi in krenete v življenje.