Mesečni horoskop vam lahko da dobre usmeritve

mesečni horoskop zodik

Mesečni horoskop vam lahko da dobre usmeritve in napotke kako boste živeli mesec, ki je pred vami. Lahko vam pove kaj se bo dogajalo in kam bo dobro usmeriti svojo pozornost. Z mesečnim horoskopom boste lahko na tekočem z vsem tistim kar je vam v svojem življenju pomembno.

V mesečnem horoskopu boste lahko slišali dogajanje na ljubezenskem področju, dogajanje na službenem področju in dogajanje na denarnem področju. Obenem so povdarki še na vseh tistih zadevah, ki bodo za vas pomembne skozi mesec za katerega vas zanima napoved. Mesečni horoskop nudi uvid v prvo tretjino meseca, nato drugo in na koncu v tretjo tretjino meseca, kdaj in kje se bodo pojavljali izzivi in kdaj vam bodo energije namenjene, pisane na kožo, da boste lahko zapeljali vse v smereh, ki si jih želite. In kar je tudi pomembno … na koncu vsakega horoskopa povem tudi ključno besedo tega meseca, ključen stavek, ki vam bo v pomoč pri razumevanju celotne napovedi v kompletu.

Sedaj pa si oglejte vaš mesečni horoskop

Trenutno se snemajo samo tedenski horoskopi

Mesečni horoskop JULIJ 2021

Mesečni horoskop JUNIJ 2021

Z mesečnim horoskopom v boljši jutri

Mnogi pravijo, da je horoskop lahko bolj za zabavo in da je nemogoče, da bi 12 pomenov veljalo za vse ljudi tega sveta. Ja, to je popolnoma razumljivo. S tem se strinjam.

Pa vendar ne gre pozabiti, da ima vsako znamenje tudi svoj podznak. Vsak se rodi v določenem sončnem znamenju, obenem se pa rodi tudi ob določeni uri, ne gre drugače … se strinjate? Tako poznamo ascendent, podznak, to je trenutek prvega vdiha in začetek prve stopinje v prvi hiši natalne karte vsakega človeka. Tako bi bilo zelo priporočljivo, da bi vsak pogledal horoskop tako za svoje sončno znamenje kot tudi za ascendentno znamenje – ascendent izračun.

Ne pozabite prebrati in poslušati tudi vaš letni horoskop in tedenski horoskop.

Poiščite svoje astrološko znamenje

Horoskop Oven od 21.03. do 20.04.

Horoskop Bik od 21.04. do 20.05.

Horoskop Dvojčka od 21.05. do 20.06.

Horoskop Rak od 21.06. do 22.07.

Horoskop Lev od 23.07. do 22.08.

Horoskop Devica od 23.08. do 22.09.

Horoskop Tehtnica od 23.09. do 22.10.

Horoskop Škorpijon od 23.10. do 21.11.

Horoskop Strelec od 22.11. do 21.12.

Horoskop Kozorog od 22.12. do 19.01.

Horoskop Vodnar od 20.01. do 19.02.

Horoskop Ribi od 20.02. do 20.03.

horoskop in porazdelitev zodiaka

Vaše zodiakalno znamenje ni samo “horoskopski podatek”

Vaše astrološko znamenje ima svoj pomen, svojo vibracijo, svojo naravo delovanja. Astrološka znamenja lahko delimo po osnovnih pojmih ognja, vode, zemlje in zraka. Lahko jih razvrstimo tudi po letnih časih. A ne bom vas s tem utrujala.

Najvažneje je, da razumete sledeče: astrološka napoved in horoskopi so splošna naoved za vse vas, ki iščete dejansko neke splošne usmeritve. In horoskopi, ki jih tukaj prebirate, so sestavljeni tako, da zadovoljijo skupnim smernicam vsakega zodiakalnega znamenja posebej. Lahko pa naredite korak dlje ….

Naslednji logičen korak je, da vam astrologinja izračuna in pokaže vašo natalno karto. Natalna astrološka karta je “snapshoot” ali, po slovensko, posnetek položaja planetov na nebu v tistem trenutku, ko ste se rodili. Da bi se naredilo rojstno astrološko karto astrologinja potrebuje vaš rojstni datum, kraj rojstva in uro rojstva.

Natalna karta je tista iz katere štarta vse vaše dogajanje v življenju. Vsi dogodki, vse smeri živjenja, način razmišljanja, način delovanja, partnerstva, denar, služba, družina …. vse se začne z rojstno astrološko natalno karto. Lahko greste še en korak naprej …..

Astrologinja vam lahko pogleda tranzite, solarne povratke, lahko se osredotoči na položaj fiksnih zvezd in še in še in še.

Pa vendar se začne vse z branjem vašega dnevnega horoskopa, mesečnega horoskopa ali pa letnega horoskopa.

Tukaj si lahko prebereteozioma poslušate mesečni horoskop za vaše znamenje. In ne pozabite poslušat mesečnega horoskopa tudi za vaše ascendentno znamenje.