Zakup minut s PayPal

Zakup minut s Paypal je zelo enostaven.

Najprej izberite znesek za zakup minut. To vas bo potem premaknilo v okno kjer boste lahko opravili zakup željenega zneska. Ko boste opravili vplačilo pokličite na eno izmed ponujenih številk za vedeževalko, ki ste si jo izbrali. Oglasil se vam bo dispečer, preveril vplačilo in vas potem vezal naprej do izbrane vedeževalke. Lahko pa najprej pokličete na izbrano številko in dispečer vam bo pomagal pri zakupu minut preko Paypala.

Če vam ustreza kak drugi način vplačila, lahko izberete zakup minut preko TRR, VALU ali KREDITNE KARTICE

Nazaj na razdelek zakup minut


Kliknite na željen znesek in vplačajte zakup minut po svoji želji in potrebah

ob enkratnem zakupu 120 minut prejmete popust 36 EUR kar pomeni, da je strošek zakupa 120 minut namesto 168 EUR samo 132 EUR

Vse cene vsebujejo DDV.


Dobro je vedeti: Kaj se zgodi za tem, ko preko PayPal aplikacije vplačate znesek za svetovanje

Po vplačilu vašega zneska za zakup minut se bo znesek pretvorilo v minute in se jih vpisalo na telefonsko številko iz katere boste klicali vedeževalko, astrologinjo ali kogarkoli drugega v našem sistemu.

Ne pozabite, da se vam vaše plačane minute “tečejo” samo pri pogovoru z vedeževalko in ne pri pogovoru s tistim, ki vam pomaga pri vplačilu oziroma tistim, ki z vami najprej stopi v stik, ko pokličete na izbrano telefonsko številko.

Dobro je vedeti: če izbrana vedeževalka tisti trenutek, ko boste klicali, ne bo na voljo, se boste lahko dogovorili za to, da vas mi pokličemo nazaj in vam vežemo željeno vedeževalko.

Telefonske številke vedeževalk, ki so vam na voljo za vedeževanje, astrologijo in svetovanje

Izberite osebo s katero bi radi govorili in pokličite na izbrano telefonsko številko. Najprej se vam bo javila prijazna oseba, takoimenovani dispečer, ki vas bo direkt usmeril do izbrane vedeževalke. Če pa ne boste imeli stanja na vaši telefonski številki, vam bo dispečer pomagal pri vplačevanju zakupa minut in vam podal vse informacije, ki jih boste morebiti še potrebovali.

vedeževalka elena 059 110 512
jasnovidka nina 059 110 516
astrologinja mojca 059 110 519

Nazaj na razdelek zakup minut