Navodilo za vplačilo svetovanja preko TRR

Način vplačila preko TRR je zelo enostaven. Najprej se odločite za znesek, ki ga nameravate vplačati. Na voljo imate več možnosti. Preverite tukaj

Izberete lahko tudi zakup minut preko VALU, PAYPAL ali KREDITNE KARTICE

Nazaj na razdelek zakup minut


Če vplačujete preko spletne banke, potem sledite tem navodilom

Podatki za vplačilo:

Gevion d.o.o.

Brestovica pri Komnu 9

6223 Komen

TRR za vplačilo: SI56 0400 1004 9103 135

Namen vplačila: svetovanje

Znesek vplačila izberete sami, glede na minute, ki si jih želite zakupiti.

Sklic ni važen, zato lahko v polje sklica vpišete SI99.


Če boste pa vplačali preko položnice, potem sledite tem navodilom

Najprej se odločite za znesek, ki ga boste vplačali, nato pa izpolnite položnico in opravite vplačilo na okencu kjer ponavadi opravljate plačila preko položnic.


Dobro je vedeti: Kaj se zgodi za tem, ko preko TRR vplačate znesek za svetovanje

Po vplačilu vašega zneska lahko pokličete na eno izmed navadnih številk, ki so vam na voljo, in sporočite, da ste vplačali znesek. Nato bomo počakali uro do tri ure, toliko da lahko preverimo vaše nakazilo.

Nato bomo vplačan znesek pretvorili v minute in te minute vpisali na telefonsko številko iz katere boste klicali vedeževalko, astrologiinjo ali kogarkoli drugega v našem sistemu.

Ne pozabite, da se vam vaše plačane minute tečejo samo pri pogovoru z vedeževalko in ne pri pogovoru s tistim, ki vam pomaga pri vplačilu oziroma tistim, ki z vami najprej stopi v stik, ko pokličete na izbrano telefonsko številko.

Zneski, ki jih lahko vplačate

zakup 10 minut = 14 EUR

zakup 20 minut = 28 EUR

zakup 30 minut = 42 EUR

zakup 40 minut = 56 EUR

zakup 60 minut = 84 EUR

zakup 120 min : ob enkratnem zakupu 120 minut prejmete popust 36 EUR kar pomeni, da je strošek zakupa 120 minut namesto 168 EUR samo 132 EUR

Vse cene vsebujejo DDV.

Telefonske številke vedeževalk, ki so vam na voljo za vedeževanje, astrologijo in svetovanje

Izberite osebo s katero bi radi govorili in pokličite na izbrano telefonsko številko. Najprej se vam bo javila prijazna oseba, takoimenovani dispečer, ki vas bo direkt usmeril do izbrane vedeževalke. Če pa ne boste imeli stanja na vaši telefonski številki, vam bo dispečer pomagal pri vplačevanju zakupa minut in vam podal vse informacije, ki jih boste morebiti še potrebovali.

Če izbrana vedeževalka tisti trenutek, ko boste klicali, ne bo na voljo, se boste lahko dogovorili za to, da vas mi pokličemo nazaj in vam vežemo željeno vedeževalko.

vedeževalka elena 059 110 512
jasnovidka nina 059 110 516
astrologinja mojca 059 110 519

Nazaj na ZAKUP MINUT